I Løvehuset får vi frokost fra Fru Hansens kælder. Fru Hansens kælder er baseret på varieret og økologisk mad. Måltiderne er mellem 80-90 % økologiske. I kan på deres hjemmeside læse om deres værdier. Vi har haft madordningen i mange år, og vi er meget tilfredse med kvaliteten. Den er baseret på mange grøntsager, som ofte også er kamufleret i dejlige supper og saucer. Der vil, som regel, altid være et eller andet barnet kan lide.

 

Måltidet er også en del af vores pædagogiske arbejde. Vi synger madsangen, hjælper hinanden med at få mad, vi venter, så vidt muligt, på hinanden inden vi går fra bordet. De større børn hjælper med at dække bord og tage af bordet. Vi siger tak for mad.

 

Eftermiddagsmaden skal børnene selv have med. Madkassen skal, ud over at der skal stå navn på, gerne indeholde lidt groft brød og en frugt. Vi opfordret til at det er enkelt og let tilgængeligt for barnet. F.eks en ostehaps kan være halv åbnet hjemmefra, hvilket gør det nemmere for barnet at åbne den selv. Vi arbejder på at gøre børnene så selvhjulpne som muligt.