At starte i institution

Inden jeres barn starter i institutionen, er det en god ide at besøge os. I må meget gerne tage jeres barn med. Hermed får barnet set institutionen, og hilst på det personale som skal modtage dem. I bedes aftale, hvordan indkøringen af jeres barn skal foregå. Børn er forskellige, og derfor er det vigtigt, at I fortæller os, hvordan I oplever en god start skal være. Det er en god ide at have tid til at være med på barnets første dag, og herefter prioritere tid til eventuelle korte dage i et par dage efter.

Før I starter, er det en god ide at læse om vores pædagogik. Vi vil desuden bede Jer om at udfylde stamkort, som I finder på børneintra. På stamkortet skriver I Jeres barns oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med Jer.

Det er en stor oplevelse for et barn at starte i institution. Nye rammer, nye voksne, nye legekammerater. For at få en god start er det vigtigt, at I fortæller os så meget som muligt om jeres børn.

Vi giver os tid til at lære jeres barn at kende, samt give barnet en følelse af tryghed igennem tæt kontakt med personalet. I får altid af vide hvordan jeres barns dag har været, vi lytter gerne hvis der er nogle spørgsmål.